Fandom

Memory Alpha

Film template error

Forum page

41,931pages on
this wiki
Add New Page

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Forum icon  ForumsTen Forward → Film template error (replywatch)
This forum discussion has been archived
This forum discussion has been archived and should not be added to. Please visit the Forums to begin a new topic in the relevant location.

So, um... anyone notice what's wrong here?

The website goes down for about 30 seconds and suddenly the {{film}} template doesn't work properly. What gives? --From Andoria with Love 12:49, 15 July 2008 (UTC)

  • As Cid pointed out to me on IRC, the eplink templates are screwing up as well; when you hover over them, they say "TITLE NOT FOUND - Episode title misspelled?" Cid says #ifexist is turned off. Is there any way to fix this? --From Andoria with Love 13:13, 15 July 2008 (UTC)
{{ArticleOfTheWeek}} also depends on #ifexist - the main page currently suggests we have no AotW, when it was there prior to this downtime. -- Michael Warren | Talk 13:18, 15 July 2008 (UTC)
With the fix, using the film template with a wrong argument messes up the whole text. See this, which is a template call looking like this: {{film|this}}. -- Cid Highwind 13:36, 15 July 2008 (UTC)
Well, then, don't use a wrong argument! :P -- Renegade54 14:04, 15 July 2008 (UTC)
Don't ever tell me what to do! ;) -- Cid Highwind 14:07, 15 July 2008 (UTC)

It's all fixed, folks. Apparently, Wikia decided to update the parserfunctions extension and it didn't work out very well. So, until the next bug/error/break, this is Shran the Man with the Blue Tan, signing off! --From Andoria with Love 14:12, 15 July 2008 (UTC)

Also on Fandom

Random Wiki